`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am lipsit de pe forum in ultimul timp pt ca sunt fff ocupat , nu am mai luat jante imi bag picioarele in ele am schimbat cauciucurile si gata cu 20 de lei am rezolvat-o si am pus ca roata de rezerva un cauciuc de iarna mi-am pus asa ceva pe masina si asta e poate gasesc pe parcursul anului ceva misto si schimb si cauciucurile de pe spate dupa cum se vede in poza erau putin strambe dar le-am indreptat dupa aia ...nu am mai facut poza ca mi-a fost lene
    Attached Files
    Last edited by user2000; 3 April 2011, 12:52.

Comment

schimba-i si tu presurile alea cu unele dintr-o bucata: imi aduce aminte de dacia lu bunicu...
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

da nu mai bine scoateai vechile membrane de cauciuc de pe pedalier si apoi le puneai pe astea de metal ?
        From Miami 2 Ibiza
        Voucher
        http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Dupa cum se vede, acele "chestii" sunt aftermarket ! Tind sa cred ca atunci cand vei avea talpa piciorului umeda , vei cam aluneca pe ele si nu e chiar asa de bine!
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

lasa frate k nu-i nimic presul ala l-am pus k atingeau suruburile de la pedale mocheta si imi era frica sa nu o sparga , am scos si cauciucul ala de sub ele k nu stateau bine , si cu jantele le las la anul , sg problema e ca nu pot sa arunc asa banii pe jante si sa numai merg in vacanta , mai bine ii dau pe benzina :d si acuma serios chiar vroiam sa iau jante
            Last edited by user2000; 5 April 2011, 10:33.

Comment

Sal, daca nu pui jante, macar niste capace mai sucare
              si o folie, in rest drum intins
              Tinc fest !!

Comment

cere jante neaparat.dar nu e nici o graba

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

concediu ... as vrea eu pai ... noutati nimic , nici nu am mai intrat nici pe mess k am fost f ocupat ieri am vrut sa verific placutele numai ca @@@@-!#!!&^$@*$&%@ care mi-au schimbat cauciucurile mi-au strans prezoanele asa de tare ce nu am putut sa le desfac F&^@&$*# -sii si gata k le umplu frigiderul de paste ) si doar le-am zis sa nu le stranga tare , si cam asta e , in rest nimic voi ce ziceti cand vopsesc pleoapele sa le mai dau si cu lac ? sau numai cu primer si cu vopsea ?

Comment

super nautati am cumparat un sampon nou si i-am facut o baie ))) si cred ca vineri ii mai fac una ca doar vine pastele nu ? si schimb acum poza de la avatar am si uitat de ea
                    Attached Files

Comment

ai spalat-o;) scoate bandoul ala nichelat sa vezi ca va arata mai frumos
                      sigpic
                      http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

oare daca vopsesc "v"-ul ala un culoarea masinii , cum au versiunile mai scumpe, va tine , daca il dau cu primer si cu vopsea ?

Comment

vopseste sau imbraca n colant bagheta nichelata neeaparat!
                          AdY_JmL_2015

Comment

sincer nu stiu cand o sa vin la o intalnire dar va asigur ca la una tot vin ,deci daca o matuiesc , dau cu primer si vopsea o sa tina ? pt ca nu vreau sa arate urat dupa asta si sa se scorojeasca si sa crape

Comment

incearca usere, ce ai de pierdut. daca nu iese si se strica ma cauti ca am eu bandou de ala si nu vreau mult pe el, si daca vrei sa fie si ''v''-ul nichelat, am si de ala usere.
                              Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

era vorba de v-ul asta
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google